Termékek

A fogyasztói igények kiszolgálását szem előtt tartva elsődleges célunk a minőségi termékek előállítása, amit a kifogástalan hazai alapanyag használatával, és a gyártás folyamatos ellenőrzésével biztosítunk.

Palettánkon fürdőszoba berendezések gazdag kínálatával találkozhat. Nálunk megtalál mindent, ami a fürdőszobája felszerelésének alapjait adja, emellett az alkatrészek utánpótlása is biztosított vásárlóink számára!

Népszerű termékeink:

  • Víztakarékos műanyag WC tartály
  • műanyag WC ülőke
  • műanyag WC papír tartó

A WC papír tartó és a WC ülőke több divatos színben is készül, WC tartályunkhoz, valamint WC ülőkéinkhez szerelési csomagot és alkatrész utánpótlást is biztosítunk.

Extrudálással különféle tömlőket gyártunk. Készítünk egyfelől lágy PVC tömlőket:

  • alapcső
  • locsolótömlő

másfelől műszaki tömlőket, és csigatömlőket is. Ezek különböző típusokban, azon belül is több méretben készülnek. Biztonsággal alkalmazhatóak a mezőgazdaságban, az élelmiszeriparban, a gép-, és vegyiparban. Bizonyos tömlőink az OÉTI által bevizsgált és engedélyezett, élelmiszer ipari minőségben  is készülnek.

Vendéglátóipari, illetve háztartási felhasználásra egyaránt ajánljuk tálcacsaládunkat, melyben különböző formájú és méretű tálcák állnak rendelkezésre.

Útépítésre, útlezárásra, tesztpályákra ajánljuk forgalomelterelő bójánkat, útjelző kúpokat különböző színben, és méretben.

Az iparnak több szegmensében felhasználható hűtőrácsunk.

Kültéri használatra javasoljuk lábtörlőnket, és lábrácsunkat.

A bal oldalon található termékmenüben részletes leírást talál minden termékünkről! Amennyiben kérdése merülne fel, kérjük, küldje el nekünk az információs ablak használatával, vagy felteheti azt bármely elérhetőségünkön is. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!