VÍZTAKARÉKOS WC-ÖBLÍTŐ TARTÁLYOK

Delphin WC-tartály

Higiénia WC-tartály

Műanyag megreformálta az egész világot, gyorsan és gazdaságosan szinte bármi előállítható belőle és a végtermék is újrahasznosítható.

A gyors és olcsó előállításnak köszönhetően mindennapi használati tárgyaink alapanyagát széles körben a műanyag adja, ilyen például a WC tartály is.

Vállalkozásunk fröccsöntött műanyag WC tartályok előállításával és forgalmazásával is foglalkozik. A gazdaságos gyártási folyamatoknak köszönhetően kedvező áron tudunk

WC tartályokat biztosítani megrendelőink számára.

Termékeink közt szerepel a Higiénia típusú WC tartály, melyek a kényelmet szem előtt tartva, tetszőleges magasságra szerelhetőek.

Régi WC tartályok cseréjénél nem szükséges a sarokszelep áthelyezése,

mivel a beömlőszelep a WC tartály mindkét oldalára felhelyezhető.

állíthatóak, az öblítéshez szükséges víz mennyisége szabályozható, a lehúzókar lenyomásával és felengedésével állíthatjuk be, hogy a WC tartályban lévő teljes vízmennyiség folyjon e le vagy csak egy része.

WC tartályaink  fehér színben érhetőek el, és a szükséges tömítésekkel együtt forgalmazzuk. Az alkatrész utánpótlást is biztosítjuk.

Milyen előnyei vannak az általunk gyártott és forgalmazott víztakarékos WC tartályoknak hasonló társaikkal szemben?

  • Műanyag alapanyagú WC tartályaink mozgó és gyorsan kopó alkatrészeket nem tartalmaz, így élettartamuk is jóval hosszabb, mint a többi WC tartályé.
  •  Működésük zajtalan,
  • egyszerűen és gyorsan felszerelhetőek.
  • A beömlőszelep és a lehúzókar is mindkét oldalra felszerelhető.