TERELŐBÓJA

Életünk során a biztonság az egyik elsődleges dolog, ennek számos élethelyzetben a megfelelő figyelemfelhívás az alapja.

Gondoljunk csak bele!

Közúti baleset, útépítés és forgalomelterelés, ezekben az esetekben a terelőbója megléte elengedhetetlen szerepet tölt be.

A biztonságos közlekedés biztosításán kívül, a terelőbója illetve útjelző kúp széles körben használható.

Kezdő sofőrök számára a gyakorló pályán remek útvonal építhető ki a terelőbója kihelyezésével, valamint egyéb pályákon is kiválóan alkalmazható.

Kisgyermekek számára biciklis oktatás céljából, jégpályákon és a különböző akadálypályákon  elhelyezve teszi változatossá a terelőbója az útvonalakat.

Vállalkozásunk a biztonságos közlekedés és a felhőtlen szórakozás elkötelezett híveként a műanyag gyártás területén belül, foglalkozik a terelőbója előállításával és értékesítésével is.

Kiknek ajánljuk a terelőbója, útjelző kúp beszerzését?

  • Útépítőknek útlezárásra és forgalomelterelésre,
  • közfeladatot ellátó szervek számára útlezárás és forgalomelterelés céljából.
  • Minden gépjármű tulajdonos számára, aki a megfelelő figyelemfelhívást szeretné biztosítani az esetleges baleset vagy gépjármű hiba során.
  • Gépjármű oktatóknak a gyakorlópályára,
  • és bicikli parkok, jégpályák, valamint egyéb akadály pályák tulajdonosai számára is ajánljuk a terelőbója beszerzését és alkalmazását.

Milyen terelőbója, útjelző kúp kapható a forgalmazásunkban?

Az általunk előállított terelőbója magassága 450 mm, anyag PVC, a jobb láthatóság érdekében színe élénkpiros, középen fehér csíkkal. A kényelmes és egyszerű szállíthatóság érdekében, minden egyes terelőbója egymásba rakható.

… széleskörűen felhasználható

Műjégpálya Fővárosi műjégpálya

 

Már Nálunk is beszerezhetőek különböző magasságú útjelző bóják:

30 cm magas: lágy PVC, fényvisszaverő csíkkal, könnyű kezelhetőség. Sporteseményekhez, iskolákba, parkolóházakba ajánljuk.

75 cm magas: kemény PE, stabil, nehéz talpon áll. Fényvisszaverő csíkkal a jó láthatóságért. Közúti elzárásokhoz, forgalom eltereléshez.

45 cm magas: citrom sárga/fekete csíkkal: munkavédelmi felhasználásra.

Minden útjelző kúp megfelel az EU szabványnak.

Árakról kérem érdeklődjenek elérhetőségeinken.

45 cm

45 cm

75 cm

30 cm