Terelőbója

Életünk során a biztonság az egyik elsődleges dolog, ennek számos élethelyzetben a megfelelő figyelemfelhívás az alapja.

Gondoljunk csak bele!

Közúti baleset, útépítés és forgalomelterelés, ezekben az esetekben a terelőbója megléte elengedhetetlen szerepet tölt be.

A biztonságos közlekedés biztosításán kívül, a terelőbója illetve útjelző kúp széles körben használható.

Kezdő sofőrök számára a gyakorló pályán remek útvonal építhető ki a terelőbója kihelyezésével, valamint egyéb pályákon is kiválóan alkalmazható.

Kisgyermekek számára biciklis oktatás céljából, jégpályákon és a különböző akadálypályákon  elhelyezve teszi változatossá a terelőbója illetve útjelző kúp az útvonalakat.

Vállalkozásunk a biztonságos közlekedés és a felhőtlen szórakozás elkötelezett híveként a műanyag gyártás területén belül, foglalkozik a terelőbója előállításával és értékesítésével is. Az összes általunk gyártott és forgalmazott útjelző kúp EU szabványnak megfelelő.

Kiknek ajánljuk a terelőbója, útjelző kúp beszerzését?

  • Útépítőknek útlezárásra és forgalomelterelésre,
  • közfeladatot ellátó szervek számára útlezárás és forgalomelterelés céljából.
  • Minden gépjármű tulajdonos számára, aki a megfelelő figyelemfelhívást szeretné biztosítani az esetleges baleset vagy gépjármű hiba során.
  • Gépjármű oktatóknak a gyakorlópályára,
  • és bicikli parkok, jégpályák, valamint egyéb akadály pályák tulajdonosai számára is ajánljuk a terelőbója beszerzését és alkalmazását.

Milyen terelőbója kapható a forgalmazásunkban?

Az általunk előállított terelőbója magassága 450 mm, anyag PVC, a jobb láthatóság érdekében színe élénkpiros, középen fehér csíkkal. A kényelmes és egyszerű szállíthatóság érdekében, minden egyes terelőbója egymásba rakható.

75 cm, nehezített talp

45 cm

30 cm

 

45 cm

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezen kívül bővítettük a kínálatunkat kisebb, és nagyobb terelőbójával.

  • 30 cm magas, élénk narancs színű, lágy PVC-ből készült. Fényvisszaverő csíkkal ellátva. Magassága: 30 cm. Kis mérete miatt tornaterembe, sporteseményekre, illetve parkolóházakba is ideális.
  • 75 cm-es , kemény PVC, nehezített talppal ( 4,5 kg)