LOCSOLÓTÖMLŐ

A szomszéd kertje mindig zöldebb?

Sajnos ma már ez könnyen megeshet, főleg ha az égi áldás csak a nyár első felében táplálja kertünket. A szárazabb időszak és a perzselő napfény a nyár végére csodálatos kertünkből képes egy sivatagi tájat varázsolni, ha nem gondoskodunk a megfelelő vízellátásról.

Ne hagyja, hogy kertje a szárazság áldozata legyen, locsolótömlővel locsolja bőven!

Vállalkozásunk több mint, fél évszázados műanyag ipari szakmai tapasztalata teszi lehetővé, hogy a locsolótömlő területén is a professzionális minőséget nyújtsuk vásárlóink számára.

Locsolótömlőink, a saját gyártó soron történő előállításnak köszönhetően nem csak a magas minőségi elvárásoknak felelnek meg, hanem az áruk is kedvező.

Miért nálunk vásárolja meg locsolótömlőjét?

  • magas minőség
  • és kedvező ár

Mit jelent a magas minőség?

Vállalkozásunk által előállított locsolótömlők extrudált, poliamid szállal erősített, kétrétegű csövekből készülnek. A locsolótömlő belsejét egy feketére színezett réteg adja, a külső réteg zöld borítású és egy átlátszó, a poliamid fonal radiális irányú beszövése látható.

Az általunk forgalmazott locsolótömlők nyáron jól ellenállnak az erős napsugárzásnak, színét megtartja, valamint hajlékonysági tulajdonsága is kiváló.

Milyen mértekben gyártjuk és forgalmazzuk a locsolótömlőket?

  • 13 mm átmérő – 25 fm vagy 50 fm/tekercs
  • 19 mm átmérő – 25 fm vagy 50 fm/tekercs
  • 25 mm átmérő – 25 fm/tekercs